We zijn erg benieuwd of het huidige beweegaanbod ook past bij de wensen van de doelgroep.
We komen graag met ervaringsdeskundige in contact om te meten of het huidige beweegaanbod aansluit bij de behoefte van de (potentiele) sporters, maar ook om te kijken welk beweegaanbod er nog mist binnen onze gemeente en wat er nodig is om dit te ontwikkelen.

Oproep: Wij zijn op zoek naar mensen met een beperking die onderstaande enquête willen invullen!
Om tot passend aanbod voor mensen met een beperking te komen, zijn we benieuwd naar waar jouw behoefte ligt! Zou jij de behoeftepeiling willen invullen? Het kost maximaal 5 minuten van je tijd. Klik HIER voor het de behoeftepeiling. We zien je reactie graag voór 1 juni 2024 verschijnen.
Met jouw input kunnen we ervoor proberen te zorgen dat er meer en toegankelijker beweegaanbod kan worden gecreëerd in de gemeente Alphen aan den Rijn voor mensen met een beperking.

Alvast bedankt voor je medewerking.

Met vriendelijke groet,
Buurtsportcoach Megan


Publicatiedatum: 15-04-2024