Wanneer je op zoek bent naar een passende activiteit is het soms lastig om een goede keuze te maken. Een beweegmakelaar kan aan de hand van jouw wensen je verder adviseren over de mogelijkheden binnen de gemeente. De beweegmakelaar heeft een compleet overzicht van alle partijen die zich bezighouden met het aanbieden van sport en bewegen. Wat is er voor jouw leeftijd en is dicht in de buurt? Samen kijk je welke vorm het beste bij je past. De beweegmakelaar kan je ook verder informeren wanneer je je zorgen maakt over de kosten die sporten met zich meebrengt.

Werk je in de zorg en ben je voor een cliënt op zoek naar een geschikte activiteit, ook dan kun je bij de beweegmakelaars terecht. 

Intakegesprek
Bijna iedereen weet dat het belangrijk is om er een actieve levensstijl op na te houden. Maar het valt soms niet mee om een sport of bewegingsactiviteit te zoeken die goed bij je past. De keuze wordt er ook niet makkelijker op als je financieel, lichamelijk of geestelijk beperkt wordt. Er is gelukkig wel heel veel te kiezen! De beweegmakelaar kan je op weg helpen tijdens een intakegesprek. Een gesprek met de beweegmakelaar is gratis.

Afspraak maken
Alphen Vitaal heeft een team aan beweegmakelaars.
Buurtsportcoach Andy en buurtsportcoach Robbin adviseren van jong tot oud over passend aanbod. Ze organiseren zelf ook activiteiten waar je aan mee kunt doen, maar weten ook precies wat er nog meer in onze gemeente te doen is. Buurtsportcoach Megan is gespecialiseerd in aangepast sporten, organiseert zelf activiteiten en weet ook precies welke aanbieders voor jou een geschikt aanbod hebben. Buursportcoach Dominique is gespecialiseerd in het aanbod voor kinderen en vrouwen.  

Beweegmakelaar Robbin (alle leeftijden)
(bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag)

r.hielkema@alphenvitaal.nl
0628040171

Beweegmakelaar Andy (alle leeftijden)
(bereikbaar op maandag en dinsdag)

a.huis@alphenvitaal.nl
0628040194

Beweegmakelaar Megan (aangepast sporten)
m.vandennieuwendijk@alphenvitaal.nl
0638622975

Beweegmakelaar Dominique (jeugd en vrouwen)
d.smit@alphenvitaal.nl
0628040172
Publicatiedatum: 01-11-2023