Uniek initiatief: De King's Arena

Olympisch kampioen voor een dag
Onderdeel van de King’s Arena zijn tal van uitdagende spellen en challenges. Niet alleen leuk om te doen, maar ook nog eens educatief verantwoord. Natuurlijk zijn er toffe prijzen te winnen, zoals sport cadeaubonnen, gepersonaliseerde sporttassen, buitenspeelpakketten én de hoofdprijs: een dag beleven als Olympisch Kampioen, met de hele klas! Maar ook zijn er kaartjes voor Lasermania, Paintballen en voor het zwembad te winnen. 

Delen = winnen
De King’s Arena toegankelijk voor alle basisschoolkinderen en iedereen die het leuk vind om te gamen. Doe jij zelf mee aan de Koningsspelen en vind je het leuk de game King’s Arena te ontdekken? Ga dan met een mobiel naar www.kingsarena.nl/alphenvitaal en doe mee. Ben jij een ouder, verzorger, leerkracht, iemand van een sportvereniging of een combinatie hiervan?  Deel dan de link met zoveel als mogelijk kinderen. Samen maken we van de Koningsspelen én van de King’s Arena één groot feest!

Publicatiedatum: 08-04-2024