Wanneer je op zoek bent naar een passende activiteit is het soms lastig om een goede keuze te maken. Een beweegmakelaar kan aan de hand van jouw wensen je verder adviseren over de mogelijkheden binnen de gemeente.

De beweegmakelaar heeft een compleet overzicht van alle partijen die zich bezighouden met het aanbieden van sport en bewegen. Wat is er voor jouw leeftijd en is dicht in de buurt? Samen kijk je welke vorm het beste bij je past. Werk je in de zorg en ben je voor een cliënt op zoek naar een geschikte activiteit, ook dan kun je bij de beweegmakelaars terecht.

Mocht je interesse hebben in een advies of inzicht willen hebben in de mogelijkheden, neem dan contact op met één van de beweegmakelaars.

Buurtsportcoach Andy of buurtsportcoach Robbin adviseren van jong tot oud over passend aanbod. Ze organiseren zelf ook activiteiten waar je aan mee kunt doen, maar weten ook precies wat er nog meer in onze gemeente te doen is. Buurtsportcoach Megan is gespecialiseerd in aangepast sporten, organiseert zelf activiteiten en weet ook precies welke aanbieders voor jou een geschikt aanbod hebben.

Publicatiedatum: 24-08-2022