Voor veel mensen een open deur, maar lang niet iedereen is gewend dagelijks te bewegen. Dat hoeft niet direct intensief te zijn. Wandelen, fietsen en iedere dag thuis wat simpele oefeningetjes doen is al oké. 

Workshop 22 mei 'In beweging naar een nieuwe baan
Tijdens de workshop vertelt buurtsportcoach Pieter Mars hier meer over. Wat er in je lichaam verandert, hoe je het herkent en wat het met je lijf doet. Hij nodigt je uit om mee te doen met wat simpele oefeningen waarmee je kunt beginnen. Zorg dus dat je makkelijke kleding aan hebt, maar dat hoeft niet per se een sport-outfit te zijn.

Informatie workshop
Datum: woensdagochtend 22 mei
Tijd: 10 tot 12 uur
Locatie: Informatiepunt Zorg& Welzijn, Aarhof 31 (t.o. Mango damesmode) Alphen aan den Rijn.
Kosten: deelname is gratis
Aanmelden: Meer informatie en aanmelden via de agenda op www.werkvindenalphen.nl .
Deze workshop is een gezamenlijk initiatief van Alphen Vitaal en WerkVinden Alphen.

Publicatiedatum: 06-05-2024