Publicatiedatum: 21-02-2024

Wat is Senioren in Beweging? 
Regelmatig bewegen zorgt voor meer zelfstandigheid en een fit gevoel. Bovendien is het gewoon erg leuk en stimuleert het ontmoetingen tussen leeftijdgenoten. Daarom organiseert Alphen Vitaal wekelijks de activiteit ‘Senioren in Beweging’. Een ervaren docent verzorgt diverse actieve oefeningen die het uithoudingsvermogen vergroten, de spieren sterker maken en zorgen voor lichamelijke ontspanning. De gebruikte spelvormen zijn afwisselend en uitdagend voor alle deelnemers.

Extra lessen
Per direct beiden we het aanbod uit met de volgende lessen:
donderdag 12:00 - 13:00 uur - Wijkcentrum Kerk en Zanen (Oude Wereld) - neem bij interesse contact op met buurtsportcoach Pieter (p.mars@alphenvitaal.nl / 06 41 69 45 63 of meld aan via de website)
vrijdag 10:00 - 11:00 uur - Speeltuin Kindervreugd (Rode Dorp) - neem bij interesse contact op met buurtsportcoach Sam (s.singerling@alphenvitaal.nl of meld aan via de website)

Kosten
De eerste les is kosteloos en vrijblijvend. Bij een eventueel vervolg kost een strippenkaart van 10 lessen € 40,00. De kaart is 4 maanden geldig en te koop bij de activiteit. Een 20 rittenkaart kost € 75,00 en is 8 maanden geldig.