Publicatiedatum: 30-01-2024

Iedere jaar worden regionale, nationale en internationale kampioenen vanuit gemeente Alphen aan den Rijn gehuldigd tijdens het Alphens sportgala. We kijken deze sportieve avond terug op het mooie sportjaar van 2023, het jaar waarop vele sporters het maximale uit zichzelf hebben gehaald en daarmee tot bijzondere prestaties zijn gekomen. 

Programma

Zaal open: 20:00 uur
Start sportgala: 20:30 uur
Einde sportgala: 22:00 uur
Borrel achteraf: 22:00 - 23:00 uur

De genomineerden hebben een speciale link ontvangen om gasten aan te melden. Overige geïnteresseerden kunnen zich vanaf 8 maart aanmelden om bij het Sportgala aanwezig te zijn. Check daarvoor deze informatie op de website van #hierisalphen.

Locatie
Deze avond maken we er een sportieve avond van in Theater Castellum (Rijnplein 1-3, 2405 DB Alphen aan den Rijn)