Je hoeft de deur niet uit voor een actieve belevenis voor het hele team, want een kantoor of bedrijventerrein is zo omgebouwd tot een perfecte laser arena. In twee teams ga je de strijd aan met jouw collega’s. Uitwijken naar buiten, de parkeerplaats of een industrieterrein is natuurlijk mogelijk. Heb je geen geschikte werklocatie? Dan huren we voor jullie een sportzaal!

Doelgroep: Voor collega's die toe zijn aan een actie!
Duur: 1 uur (uitleg, 20 minuten activiteit, pauze, 20 minuten activiteit)
Minimaal aantal deelnemers: 6 personen
Maximaal aantal deelnemers: 40 personen

Kosten: € 130,00 per uur excl. BTW (uitgaande van 1 trainer, in gemeente Alphen aan den Rijn, op locatie van organisatie)

Vraag een offerte aan
Ben je geïnteresseerd in de activiteit lasergamen?
Vraag dan een offerte aan via info@alphenvitaal.nl

*Dit product behoort tot het programma 'vitaliteit op de werkvloer' en is bedoeld voor bedrijven. Ben je particulier en wil je een activiteit als deze ondernemen? Kijk dan op de 'zoek en boek' functie van deze website om te zien wat de mogelijkheden zijn. 

Publicatiedatum: 05-07-2023