Je huurt een compleet pakket met alle benodigdheden waarmee je klaar bent om gewapend met (zachte) pijl en boog de strijd aan te gaan. Er zijn verschillende spelvormen te organiseren. Wij begeleiden jouw team bij deze sensationele manier van sport en spel.

Doelgroep: Voor collega's die toe zijn aan een actie!

Duur: 1 uur (uitleg, 20 minuten activiteit, pauze, 20 minuten activiteit)
Minimaal aantal deelnemers: 4 personen
Maximaal aantal deelnemers: 20 personen

Kosten: € 65,00 per uur excl. BTW (uitgaande van 1 trainer, in gemeente Alphen aan den Rijn, op locatie van organisatie)

Vraag een offerte aan
Ben je geïnteresseerd in de activiteit Archery Tag?
Vraag dan een offerte aan via info@alphenvitaal.nl

*Dit product behoort tot het programma 'vitaliteit op de werkvloer' en is bedoeld voor bedrijven. Ben je particulier en wil je een activiteit als deze ondernemen? Kijk dan op de 'zoek en boek' functie van deze website om te zien wat de mogelijkheden zijn. 

Publicatiedatum: 05-07-2023