Publicatiedatum: 29-06-2023

We willen zo veel mogelijk mensen inspireren om een leven lang te genieten van plezier van sport. Van 15 tot en met 24 september staan er speciaal georganiseerde activiteiten op het programma, daarnaast openen ook dit jaar weer vele sportaanbieders de deuren. Op deze manier kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met een sport en met de aanbieder. 

Het programma is met zorg samengesteld. Zo kunnen mensen die geen ervaring hebben met sport en bewegen deze week in actie komen, maar ook actieve sporters die op zoek zijn naar een nieuwe activiteit. Een programma voor alle leeftijden! Natuurlijk organiseren we ook wat voor de vrijwilligers van de clubs en worden werkgevers uitgedaagd om met hun medewerkers in actie te komen. 

Ook zo benieuwd naar wat er allemaal te beleven valt tijdens de Nationale Sportweek? Klik dan HIER en check het volledige programma op onze 'zoek en boek' pagina. 
We hebben dit jaar de volgende thema's op het programma staan.