Welke sport beoefen jij?
Mijn hart ligt bij dans (moderne dans, ballet)! Ik doe wekelijks aan dans, zwemmen en ben onlangs gestart met hardlopen. Daarnaast doe ik thuis aan yoga en pilates, hiermee probeer ik mijn lichaam goed te onderhouden. En af en toe een even skeeleren en een potje padel sla ik natuurlijk niet af! Fitness gerelateerde activiteiten en een gezonde leefstijl hebben mijn interesse. 

Wat is jouw favoriete sport quote?
Geen quote, wel een mooie motivatievideo. Klik hier , zet je geluid hard en laat je inspireren! 

Wie is jouw favoriete sporter/ sportheld?
Simone Biles. Ik vind het een ontzettend mooie turnster, ze is oppermachtig, presteert super stabiel, maar laat ook haar kwetsbaarheden zien (ze heeft onder andere het onderwerp mentale gezondheid in de (turn)sport bespreekbaar gemaakt). Ik hoop dat ze nog vele jaren op het hoogste niveau actief is.

Wat is jouw doel in Alphen / met Alphen Vitaal?
Werken bij Alphen Vitaal geeft mij het gevoel dat ik iets kan betekenen voor de mensheid. Ik hoop dat wij als organisatie steeds meer mensen kunnen laten ervaren wat een gezonde leefstijl voor je betekent en dat het ook leuk en goed is om hiermee bezig te zijn. Met mijn inzet bij de sportaanbieders in onze gemeente hoop ik duurzaamheid in aanbod te creëren. Mijn doel is dat iedereen ergens aan kan deelnemen waar hij/zij zich goed bij voelt, op zijn/haar eigen niveau en interessegebied. Ik werk graag mee aan het versterken van de aanbieders, zodat er ook daadwerkelijk voor iedereen een passend aanbod is!

Wat is jouw sportieve doel voor volgend jaar?
Na lange periode van afwezigheid wil ik het dansen nu weer echt actief oppakken. En dan vooral op een manier dat je tijd vergeet, helemaal los kan, en een gevoel van vrijheid ervaart.
Daarnaast lijkt het me een mooi streven om volgend jaar, met de rest van het Alphen Vitaal team, vol enthousiasme deel te nemen aan de Obstacle Run in Alphen aan den Rijn.

Heb jij nog vragen aan Ingeborg?
Neem dan contact met haar op via onderstaande gegevens.
Telefoon: 0639292860
E-mailadres: i.houdijk@alphenvitaal.nl

Publicatiedatum: 20-06-2023