Aanbod creëren
Wil je helpen in het vormen en aanbieden van activiteiten of doe je dit al? Laat het ons dan weten via dit formulier, zodat we het aanbod kunnen laten groeien en versterken!

Vrijwilliger worden
Zonder vrijwilligers is een vereniging kan een vereniging niet bestaan, dat geldt ook voor een buurtsportvereniging. Vind je het leuk (om een keer) te helpen? De inwoners / deelnemers zijn je hier dankbaar voor. Na aanmelding word je toegevoegd aan een groepsapp waar vrijwilligerstaken in gedeeld worden en waar je dan vervolgens op kunt reageren. 

Word vrijwillig Maatschappelijk sportcoach
Vind je het leuk om iets voor jouw buren te betekenen? Vind je het leuk om activiteiten aan te bieden? Wij bieden je de mogelijkheid om maatschappelijk sportcoach te worden. Tijdens de Maatschappelijke Sportcoach Cursus van 3 dagen leren cursisten om laagdrempelig sportaanbod te creëren voor kwetsbare doelgroepen. Binnen de cursus leren ze wie de doelgroep is, hoe die te bereiken is en hoe je kwetsbare mensen kunt motiveren om te komen sporten. Cursisten krijgen handvatten mee hoe ze laagdrempelig sport en spelactiviteiten op kunnen zetten en hoe ze met deze activiteiten in kunnen spelen op de positieve gezondheid van deelnemers. Let op, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen voor de opleiding. Heb jij een goede motivatie om (op onze kosten) deel te nemen aan deze cursus? Laat het ons weten. Klik HIER en geef aan dat je interesse hebt in de opleiding. Er volgt vervolgens een uitnodiging voor een motivatiegesprek.

Laat je ideeën achter
We luisteren graag naar je ideeën voor nieuwe activiteiten of sportmaterialen. Jouw mening is goud waard! We vragen ook naar jouw naam en contactgegevens, zodat we bij vragen contact kunnen opnemen.

 

Publicatiedatum: 13-06-2023