Met Gezond Natuur Wandelen adem je alle ingrediënten in voor een goed gevoel: buurtgenoten ontmoeten, bewegen en de natuur ervaren. Er wordt gewandeld in een rustig tempo, want iedereen is welkom. De wekelijkse wandeling met Gezond Natuur Wandelen gaat altijd door het groen, want ook de natuur haalt het beste in je naar boven. Het is bovendien gezond en nog gratis ook: deelnemers betalen alleen voor een kopje koffie of thee na afloop. Alphen Vitaal zoekt wandelbegeleiders voor op maandag van 14:00 tot 15:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 11:00 uur. Je komt als begeleider zo vaak in actie als je zelf wilt.

Houd je van wandelen in de natuur, een groep wandelaars begeleiden en vertel je eventueel graag over de natuur? Dan is dit een passende functie voor jou.

Neem bij interesse contact op met coördinator Noelle Opdam, telefoon 06 43 62 87 67, e-mail n.opdam@alphenvitaal.nl

Publicatiedatum: 05-05-2023