Helaas is sporten en bewegen voor steeds meer mensen in onze gemeente niet of beperkt mogelijk omdat zij daar geen geld voor hebben. Deze mensen kunnen in sommige gevallen een financiële bijdrage krijgen van het Jeugddeelnamefonds of het Volwassenenfonds voor sport en cultuur.

Om geld in te zamelen voor deze doelen organiseren Alphen Vitaal en Rotary Club Alphen op 21 juni 2023 om 13:30 uur de Sport 4 Sport benefietloop bij AAV'36 (Sportlaan 6, Alphen aan den Rijn). Tijdens de loop maken we het super gezellig met muziek en leuke activiteiten op het middenterrein van AAV'36 met o.a. laser gamen, archery tag en een groot survival springkussen. Wij hopen op jullie steun te kunnen rekenen, als loper of als sponsor van één van de deelnemers.

Klik HIER voor meer informatie en om in te schrijven!

Publicatiedatum: 22-05-2023