Publicatiedatum: 10-07-2023

Beste inwoner van gemeente Alphen aan den Rijn,

Van 15 tot en met 24 september 2023 is de twintigste editie van de Nationale Sportweek. Afgelopen jaren mocht gemeente Alphen aan den Rijn 'hostcity' zijn van deze feestelijke sportweek. Dit jaar hebben gemeente Dordrecht, Venray, Aa en Hunze en Borger-Odoorn deze eer, maar ook in onze gemeente zetten we 'onze sport' natuurlijk weer in de spo(r)tlight. 

Het thema van de Nationale Sportweek 2023 is: "Sport geeft je een boost". Sporten en bewegen geeft je energie, maakt je fitter en gelukkiger. Alleen al om die reden mogen we best wel eens bewust stilstaan bij het al het mooie wat onze gemeente te bieden heeft op het gebied van sport- en bewegen. Dat doen we samen met heel veel sport- en beweegaanbieders tijdens de Nationale Sportweek!  

Op onze website vinden jullie een uitgebreid overzicht van alle activiteiten tijdens Nationale Sportweek. Naast grote evenementen als bijvoorbeeld 'De Halve van Alphen' en de Alphense Triathlon zijn er ook heel veel kennismakingsactiviteiten en specials bij sport- en beweegaanbieders in onze gemeente, die wij enorm bedanken voor hun inzet. 

Alle informatie hebben wij ook opgenomen in het speciaal e-magazine (deze volgt spoedig). Wij hopen je te mogen begroeten op één van de activiteiten tijdens de Nationale Sportweek. Doe lekker mee en geeft jezelf een boost! 

Namens team Alphen Vitaal
ArJan Wille
directeur