Beleef het najaar samen
Bij de herfst denken we vaak aan regen, wind en storm. De dagen worden korter, en we zitten vaker binnen. Toch is het belangrijk om regelmatig naar buiten te gaan. Wat is er dan gezelliger dan samen op pad te gaan tijdens een natuurwandeling van Stichting Gezond Natuur Wandelen? Begeleiders en wandelaars gaan door heel Zuid-Holland wekelijks samen op pad om te genieten van al het moois dat het najaar te bieden heeft: de veranderende kleuren van de natuur, paddenstoelen die uit de grond schieten, en de heerlijke geur van pas gevallen regen.

Wandelt u ook mee, als wandelaar of begeleider?
U bent van harte welkom. Aanmelden is niet nodig; de wandelingen gaan altijd door en starten steeds op een vaste plek en tijd. Vind eenvoudig een wandeling bij u in de buurt via de website van Stichting Gezond Natuur Wandelen

 

Door GNW ben ik meer gemotiveerd geraakt om te wandelen, met name de natuur en het bewegen stimuleert. Heel fijn dat het elke week op een vast tijdstip is en altijd door gaat. De regelmaat is belangrijk.

Wilt u liever het verschil maken als vrijwillige wandelbegeleider? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Als wandelbegeleider draagt u bij aan een gezondere en hechtere gemeenschap, en biedt u buurtgenoten de kans om zowel met elkaar als met de natuur te verbinden. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via www.gezondnatuurwandelen.nl/contact/word-vrijwilliger of bezoek onze website voor meer informatie: www.gezondnatuurwandelen.nl/word-vrijwilliger.

De gratis wandelingen van Stichting Gezond Natuur Wandelen worden mede mogelijk gemaakt door Oranje Fonds, provincie Zuid-Holland, Fonds1818, Brentano’s Steun des Ouderdoms, Zorg en Zekerheid, RCOAK, gemeente Nieuwkoop, gemeente Rijswijk, gemeente Zoetermeer en gemeente Rotterdam.

Publicatiedatum: 23-09-2024