Project SPORT JE OOK MEE?!
De serie 'De kracht van...' is onderdeel van het project SPORT JE OOK MEE?! Kledingbank Groene Hart en Alphen Vitaal hebben in het voorjaar van 2023 de handen ineengeslagen om de bewegingsarmoede binnen de minima doelgroep tegen te gaan. Vanuit de gezamenlijk visie dat iedereen moet kunnen sporten én hiervoor de benodigde middelen nodig heeft, is het idee ontstaan om het project SPORT JE OOK MEE?! te starten.

Sinds voorjaar 2023 voor ieder gezin wat gebruik maakt van het aanbod van Kledingbank Groene Hart een beweegtas met sport- en spelmateriaal beschikbaar, deze tas wordt uitgedeeld bij het bezoek aan de kledingbank. Daarnaast ontvangen de gezinnen advies op het gebied van sportmogelijkheden binnen de gemeente en mag men sportkleding uitzoeken.

Publicatiedatum: 02-07-2024