Werkgroep VOA Vitaal
Deze werkgroep heeft een visie en missie: “In 2025 heeft de VOA een vitaliteitsaanbod van wereldklasse. Met dit aanbod zijn er voor alle ondernemers en inwoners op een eenvoudige en laagdrempelige manier hulpmiddelen en programma’s beschikbaar, die zij kunnen aanvragen in het kader van mentale & fysieke gezondheid. Hierbij staan veiligheid, innovatie, diversiteit en duurzaamheid altijd voorop.”

Ben je ondernemer in de gemeente Alphen aan den Rijn en ben je benieuwd naar wat VOA Vitaal allemaal voor jouw organisatie kunt betekenen? Neem dan contact op met de werkgroep. 

Beweegsnack
Een beweegsnack is een korte snelle oefening die je door de dag heen kunt doen als actieve onderbreking van je werk. Doe mee, werk aan je gezondheid en maak ook nog eens kans op een leuke prijs. Check de voorwaarden!

Publicatiedatum: 27-06-2024