Het draait niet om hoe hard of snel je gaat. Hier leer je juist om rustig (hard) lopen. We zullen daarbij zoveel mogelijk de natuur opzoeken. We wisselen joggen af met oefeningen voor coördinatie en stabiliteit. We sluiten deze cursus af met een gezamenlijk te bepalen doel (bijvoorbeeld een 3km loop). Ook zonder enige (hard)loop ervaring kun je meedoen. Deze activiteit heeft wel een opbouw, dus halverwege instromen is niet aan te raden.

Tip: Sportkleding en (hard)loopschoenen zijn gewenst bij deze activiteit. Neem voor na de activiteit droge kleding of een jasje mee en een flesje water.

Duur: 1 uur
Deze activiteit is in cursusvorm te boeken, de cursus duurt 7 weken.
Kosten: € 65,00 per uur excl. BTW (uitgaande van 1 trainer op 20 deelnemers)

Vraag een offerte aan
Ben je geïnteresseerd in de activiteit mindfull joggen?
Vraag dan een offerte aan via info@alphenvitaal.nl

*Dit product behoort tot het programma 'vitaliteit op de werkvloer' en is bedoeld voor bedrijven. Ben je particulier en wil je een activiteit als deze ondernemen? Kijk dan op de 'zoek en boek' functie van deze website om te zien wat de mogelijkheden zijn. 

Publicatiedatum: 21-05-2023