Van fysieke handicaps tot karaktertrekken met negatieve impact tot vooroordelen. Een beperking kent vele vormen maar een beperking overwinnen kan lang niet iedereen.

In deze maandelijkse podcast praten Wilfred Genee en Eva Eikhout met inspirerende gasten over de balans tussen beperking en talent. Want alleen als je je beperking leert kennen, ben je tot grote dingen in staat. Alleen dan ben je echt onbeperkt. Beluister of bekijk de ONBEPERKT podcast via unieksporten.nl

Tip: In aflevering 5 wordt de in Alphen aan den Rijn trainende Diede de Groot geïnterviewd. Op haar eerste verjaardag kreeg zij haar eerste prothese en al op haar zevende ontdekte ze rolstoeltennis. En met succes. Een paar jaar later wist zij haar internationale toernooi meteen te winnen. Niet alleen in het enkelspel, maar ook in het dubbel. Het ene na het andere succes volgde en inmiddels heeft Diede alle Grand Slams meerdere keren gewonnen en is ze de meest succesvolle speelster van de laatste jaren.

Publicatiedatum: 16-08-2022