Maak van vitaliteit een standaard onderdeel van je bedrijfsvoering om te voorkomen dat werkdruk oploopt of er een ongezond werkklimaat ontstaat binnen je bedrijf.

Investeren in vitaliteit op de werkvloer loont, want elke geïnvesteerde euro in vitaliteit van je medewerkers verdient zich 3 keer terug.  Door te investeren in vitale medewerkers:

-Je voorkomt kort ziekteverzuim. Vitale medewerkers zullen zich minder snel ziekmelden.
-Je voorkomt burn-outs. Werknemers die vitaal zijn, zullen minder snel overspannen raken.
-Je bespaart geld. Een zieke medewerker kost je gemiddeld 260 euro per dag.
-Je bespaart tijd. Vitale medewerkers nemen je werk uit handen en je bent minder tijd kwijt aan verzuimbegeleiding.
-Je krijgt een goede reputatie. Investeren in vitaliteit bevordert je reputatie van een goede werkgever.
-Je voorkomt een tekort aan personeel. Vitale medewerkers blijven langer in dienst en door je reputatie ben je een aantrekkelijke werkgever om voor te werken.
-Je bedrijf kan makkelijker groeien. Met vitale en gemotiveerde medewerkers behaal je eerder je doelen en zijn klanten makkelijker te overtuigen.

Hoe ga jij investeren in de vitaliteit van jouw medewerkers?

Hoe ga jij investeren in de vitaliteit van jouw medewerkers?

Wij helpen je graag. Alphen Vitaal heeft het programma ‘Vitaliteit op de werkvloer’ ontwikkeld waarmee. Samen met jou als werkgever werken we aan de vitaliteit van jouw organisatie. Daarbij werken we  nauw samen met lokale vitaliteitsaanbieders. Iedere organisatie is anders, daarom zal het programma aangepast worden aan de behoeftes van de organisatie en haar medewerkers.

Logo