Dave heeft zich er enorm voor ingespannen om de chase tag baan naar Alphen te halen. Van de gemeente krijgt hij de gelegenheid om deze in de zomervakantie te plaatsen in een gymzaal, waar hij gedurende de zomer veel kinderen en jongeren gratis heeft ontvangen. “We hebben in de zomer heel veel mensen kennis kunnen lasten maken met chase tag, maar we hebben ook veel internationale gasten ontvangen,” vertelt Dave. “Deze baan is pas de negende chase tag baan ter wereld en dus best wel uniek. Dat trekt dus ook mensen aan uit andere landen die hier willen trainen.

Met het einde van de zomervakantie in het vooruitschiet moest de chase tag baan weer afgebroken worden, want de gymzaal moest weer beschikbaar zijn voor gymlessen. Dave benaderde Alphen Vitaal voor bemiddeling. Binnen enkele dagen waren de contacten gelegd. De baan nu bij jongerencentrum MAX aan de Olympiaweg. Wil je een keer tikkertje spelen op deze unieke baan, neem contact op met Dave